Sort/hvid profilbillede af kvinde
Underviser i:

Min undervisning er bygget op på to ligeværdige hoveddele, nemlig den rent instrumentale og musikalske, og den personlige og relationelle. Den første del handler om at lære at mestre trompeten. Om at få en sund og alsidig grundteknik, hvor krop og instrument arbejder sammen på en hensigtsmæssig måde.

Jeg er selv klassisk trompetist, men det behøver du ikke blive – med mindre du vil. Grundteknikken er den samme, uanset hvilken type musik man vil spille. Hos mig får du kendskab til alle mulige genre, så du selv kan finde din egen vej og din egen musik. Jeg sætter den gode teknik meget højt, så du bliver i stand til at spille lige præcis det, du brænder for.

Musikken er personlig, og ingens musikalitet giver sig til udtryk helt ens. Derfor er min undervisning også bygget op om en stærk personlig relation, og jeg gør meget ud af at finde det sted og det niveau, hvor du lige er.

Musikken rummer alle, og det der skiller os ad og gør os særlige er netop det der gør, at din musik lyder som dig, og ikke som nogen anden.

At arbejde med ens personligheds krummelurer som en styrke og et værktøj, er med til at bygge selvværd og selvtillid op. Et selvværd og en selvtillid du tager med dig hjem og i skole og til fodbold og til spejder og hvorhen du nu færdes bagefter.

Samtidig som musikken er personlig, er den også social. Din musik i relation til en anden persons musik er der vi kan mærke, hvad der for alvor er på spil. I musikskolen har vi utallige orkestre, bands og andre mindre sammenspilsgrupper du kan deltage i, på tværs af de forskellige genre. Nogle med en fast ugentlig øvedag, andre mere ad hoc og sat sammen til en særlig lejlighed. Alt efter hvilket temperament du har, og hvad som passer både din musik og din personlighed bedst.

Ikke alle bliver professionelle musikere af at gå i musikskolen – men alle skal have det godt, mens de går her. Og lige præcis der ligger kernen i min undervisning.

Jeg er født og opvokset i Norge, men har boet i Danmark siden 2001, hvor jeg afsluttede min uddannelse som klassisk trompetist ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2007. Efter nogle år som freelancemusiker i diverse opera- og symfoniorkestre samt utallige ad hoc konstellationer vendte jeg tilbage til konservatoriet i 2012, og blev i 2015 også uddannet baroktrompetist. Nu er mit freelancevirke således blevet meget alsidigt, og dejligt varierende.

Ved siden af at spille selv har jeg altid undervist, og har været i Ballerup Musik- og Kulturskole siden 2011. At være både professionel udøvende musiker og samtidig undervise elever i musikskolen, bekræfter mig dagligt i, at musikken er for alle. Uafhængig af alder, niveau, ligheder og forskelligheder, kan musikken knytte nogle helt særlige bånd i mellem mennesker.

Vil du gå på Bamuk?