Jeg er uddannet inden for sang, dans og drama på DDSKS Musical i 2007.  I årenes løb er det blevet til en del erfaring på små og store scener rundt omkring i Danmark. Bl.a. fra store musicalopsætninger, Melodi Grand Prix og div. studieindspilninger.

Derudover har jeg en livslang pædagogisk undervisningserfaring på alle niveauer og for alle aldre, da jeg fra barns ben startede min undervisningskarriere med at undervise på den danseskole, hvor jeg ”voksede op”.

Dans

For mig er det utroligt vigtigt, at alle mine elever føler danseglæde og er trygge til at udforske egne fysiske færdigheder til fulde. I dette rum frigøres der plads til teknisk fordybelse, kropsforståelse, balance i sig selv og i en social sammenhæng. Vi danser bedst, når vi har det godt. Det er vigtigt.

I undervisningen lægger jeg også vægt på koreografi, rumforståelse og improvisation. Dette er et spændende felt mellem styret undervisning og frie koreografiske kombinationer. Jeg arbejder for det meste indenfor Modern Dance, Contemporary Dance, Contemporary tricks, Lyrical, Jazz, Floor work og Ballet teknik. Til tider blander jeg gerne Hip Hop og Street med de ovennævnte genre.

Går man på mit teknikhold, så bliver du med tiden teknisk dygtig nok til at komme på Bamuks danse talenthold. Første trin er – Aspirantholdet og sidste trin – Showholdet. Talentholdene optræder hvert år ved store shows såsom Halloween i Måløv, Bamuks årlige store juleshow i Baltoppen Live og Musikskoledage i Tivoli med optræden på den store scene på plænen.

Drama

Min mission er at inspirere børn og unge, give dem oplevelser der beriger deres liv og give dem større selvbevidsthed, selvværd og selvtillid.

Når jeg underviser i drama, så bliver der leget, grint og grædt. Det er herigennem jeg ønsker at hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale.

Jeg vil gerne vise dem at alt det de drømmer om er muligt. Min vision er at forandre liv gennem teater.

Hvert år optræder dramaholdene til Årets Store Juleshow og til forårs sæsonen arbejder vi med, at skrive vores eget stykke, som vises frem til vores drama afslutning. Begge shows foregår på Baltoppen Live store flotte scene, som en professionel ramme omkring børnene.

Vil du gå på Bamuk?