Billedskolen

Billedskolen
På Bamuks billedskole får du rum, tid og undervisning, der vil kunne udvikle både billedtekniske færdigheder og evnen til at udtrykke dig personligt i billeder. Så hvis du drømmer om at blive bedre til at udtrykke dig kreativt gennem kunst og billeder, så er undervisningen lige noget for dig.

Undervisning på Bamuks billedskole

På vores billedskole underviser vi i forskellige tegnemetoder og grundteknikker som genstandstegning, portræt, tegneserie, komposition og perspektiv, der alt sammen er elementer til forståelse af de muligheder, tegningen giver til at skabe.
Der undervises også i andre medier som collage, foto, maleri, skulptur og tredimensionelle modeller – i materialer som pap, gips, ler og mere utraditionelle materialer.

Rigtig mange børn og unge er enormt kreative, og bruge meget tid på at tegne, male og udtrykke sig kreativt på andre måder. Men nogen gange kan det være svært at komme videre, man når et bestemt punkt i sin udvikling, hvor man står lidt i stampe, og desværre er der alt for mange børn og unge der stopper i den alder. Her er Bamuks billedskole en rigtig god måde at komme videre på. Vi har en kæmpe viden om de forskellige kunstneriske teknikker og virkemidler. Og så kender vi børn og unge rigtig godt, og ved hvad der kan være med til at motivere den enkelte.

Kunst er sjovere sammen med andre

Det stereotype billede af Kunstneren, er en fattig, ensom stakkel på et lille, koldt loftskammer. Men i vores tid er kunst ofte noget der sker i samarbejde med andre. Det er spændende at arbejde sammen med andre om sine kunstprojekter. At lytte til andres ideer og tanker. Også selvom man gerne vil lave sin egen kunst, kan det være en god inspiration at være sammen med andre der er igang med kunstneriske projekter.

Undervisningen tager udgangspunkt i samtidskunsten, kunsthistorien og andet relevant materiale og varetages af Peter Rørbæk.

Pris: 172 kr./mdr.

Billedskolen underviser mandag og tirsdag

Mandag:
Kl. 15.15 – 17.00:
Hold 8-11 år

Kl. 17.15 – 19.15:
Hold 12 år og opefter

Tirsdag:
Kl. 15.15 – 17.00:
Hold 8-11 år

Kl. 17.15 – 19.15:
Hold 12 år og opefter

Lærere

Vil du gå til Billedskolen på Bamuk?