Showhold & teknik

Showhold & teknik
Showholdet er for dig, som allerede har gået til dans i minimum et år og gerne vil være rigtig dygtig til at danse.

Kort om showholdet

Showholdet er for dig, der elsker at stå på scenen og har lyst til at optræde i store shows. Vi arbejder fokuseret med teknik, koreografier og udtryk i dansene, og du skal være indstillet på, at der i løbet af året vil være en række træningsdage i weekenderne i forbindelse med de forskellige shows.

Undervisningen er delt op, så vi starter med obligatorisk teknik (hvilket er gratis), hvorefter vi fortsætter med koreografi.

Du kan sagtens gå på Kirstens dansehold, samtidig med at du går på showholdet.

Hvad er danseteknik?

Teknikholdet er ikke et opvisningshold men et hold, hvor du lærer alle grundbegreberne indenfor dans, der stammer fra den klassiske ballet. Her får du også mulighed for at arbejde med de mere udfordrende teknikker som eksempelvis spring, piruetter og meget mere.

Samtidig med den meget tekniske undervisning går du også på et almindeligt dansehold, så du kan tage teknikkerne i brug. For selvom teknikkerne fortrinsvis kommer fra den traditionelle dans og balletten, bliver rigtig mange af de “gamle” teknikker brugt i moderne dans. I det hele taget er det en flydende overgang fra bålet til moderne dans, hvilket man også kan se i mange moderne musikvideoer.

Du vil efter 1-2 år med teknik kunne se en tydelig forbedring i din dans, så glæd dig!

Dans/showhold: 267 kr./mdr.

Teknik er obligatorisk, når du går på showholdet.
Går du på Kirstens hold er teknik et gratis tilbud.

Vil du gå til Showhold & teknik på Bamuk?