Undervisning i dans-talent tilbydes fra 3. klasse og opefter

Dans-talent er for dig, som allerede har gået til dans i minimum et år og gerne vil være rigtig dygtig til at danse.

Læs mere

Dans-talent hold og tider:

Teknik – begyndermandag kl. 16.30-17.15
Teknik – øvetmandag kl. 18.45-19.30
Showholdmandag kl. 17.15-18.45

Hvad er danseteknik?

Teknikholdet er ikke et opvisningshold men et hold, hvor du lærer alle grundbegreberne indenfor dans der stammer fra den klassiske ballet, og hvor du får mulighed for at arbejde med de mere udfordrende teknikker som eksempelvis spring, piruetter og meget mere.

Samtidig med den meget tekniske undervisning går du også på et almindeligt dansehold, så du kan tage teknikkerne i brug. Det kan fx være vores dansehold eller eliteholdet Dynamic Diversity. For selvom teknikkerne fortrinsvis kommer fra den traditionelle dans og balletten, bliver rigtig mange af de “gamle” teknikker brugt i moderne dans. I det hele taget er det en flydende overgang fra bålet til moderne dans, hvilket man også kan se i mange moderne musikvideoer.

Du vil efter 1-2 år med teknik kunne se en tydelig forbedring i din dans, så glæd dig!

Praktiske forhold

Vi underviser i hold på 8 elever og derover, og en undervisningstime varer 40 minutter. Ved oprettelse af hold på mere end 8 elever kan undervisningstiden dog blive forholdsmæssigt korrigeret i form af længere undervisningstid, hvis instruktøren finder det nødvendigt og såfremt forholdene tillader det.

Undervisningen i dans-teknik foregår på Musik- og kulturskolen, Gl. Rådhusvej 13.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

_MGL7521