Dette fag tilbydes fra: 

5-100 år

 

Family Jam

Onsdage

Til Family Jam kan I som familie sammen gå til dans og bevægelse. I en travl hverdag er Family Jam stedet hvor hele familien skaber unikke, fælles oplevelser. Vi finder sammen kærligheden til dansen frem, og gennem energi, grin og høj puls får vi kridtet danseskoen så alle kan være med. Det er samværet, oplevelserne og bevægelsen der er i fokus!

Læs mere

Som familie tilmelder og betaler man for sit barn og kan derudover deltage gratis med 2 øvrige familiemedlemmer; søskende, forældre, onkel og tanter og bedsteforældre.

For dans bringer altid smilet frem, og skaber – beviseligt – en masse sunde endorfiner i vores system. Og når vi gør det sammen med mennesker vi holder af, så bliver oplevelserne endnu stærkere og er noget positivt vi sammen kan tage med hjem.

Vi har plads til max. 15 deltagere på holdet.

På Bamuk vil vi gerne være med til at tilbyde aktiviteter for hele familien, og på den måde gøre noget godt for familielivet i Ballerup.

_MGL6881

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.