Dramaundervisning tilbydes fra 3. klasse og opefter

 

Drama 1 Østerhøj: Tirsdag kl. 14.25-15.05

Drama 1 Parkskolen: Onsdag kl. 16.30-17.30

Drama 2: Onsdag kl. 17.30-18.30

Drama 3: Onsdag kl. 19.30-20.30

Drama er for dig, der kan lide at bruge kroppen på mange forskellige måder. Lad os slippe fantasien og spontaniteten løs.

Læs mere

Dramaundervisning på Bamuk

Ordet drama kommer af græsk og betyder “at handle”. Vi arbejder med at lytte til egne impulser og at reagere på andres. Herigennem opstår kreativiteten som en naturlig del i samspil med andre.

Vi laver dramalege, øvelser og træner dramateknikker. Vi arbejder med tekster fra originale stykker og skriver/opdigter selv dialoger og monologer – alt sammen i en afslappet og glad stemning.

Formålet med undervisningen i drama er at få et kendskab til det at spille skuespil sammen med andre. På de små hold er fokus på leg og interaktion. Jo større eleverne bliver, jo større bliver fokus på skuespil og teater. Det allermindste hold hedder minidrama. Minidrama er for de 3-6 årige (fra 1. klasse). Herunder kan du læse mere om de forskellige dramahold vi har på Bamuk.

Sidst på året laver vi en lille opvisning, der vil vare mellem 30-60 minutter..

Holdene er som udgangspunkt opdelt i aldersgrupperne:

Drama 1 (3.- 5. klasse)

Er du vild med drama? Vil du gerne have det sjovt? Kan du lide at grine, græde, skrige og fjolle?  Hvis ja, så er drama 1 lige noget for dig.

Drama 2 (6. – 9. klasse)

Er du fortsat vild med drama? så vil vi her sætte fokus på timing, samarbejdet, levering af replikker, nærvær, improvisation og kropsprog.

Drama 3 (16 år og opefter)

Er du bidt af drama? Her lader vi komikken og alvoren gå hånd i hånd. Vi udforsker videre hvordan man fanger sit publikum, og hvordan man er nærværende og tilstede på scenen.

Praktiske forhold

Der etableres hold på minimum 10 elever.

Varighed: 1 time om ugen.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

_MGL6786