Helene Armfelt

Helene Armfelt
I de sidste 20 år, har jeg haft fornøjelsen af at undervise sangelever i alle aldre og på alle niveauer med at udvikle deres stemmer, udtryk og musikalitet. Jeg elsker, at hver elev har sin helt egen unikke stemme, og at vi sammen kan udforske og udvikle dens potentiale.

I min undervisning folder vi stemmen ud med en masse sang. Igennem enkelte sangteknikker og træningsmetoder lærer jeg dig, hvordan du kan bruge din stemme på en legene og let måde, så du kan udtrykke dig med den stemme som du har, og med det, den kan. Lige meget hvilken slags musik du synger, så kan jeg hjælpe dig med at blive bedre til at synge.

Jeg er uddannet Almen Musikpædagog med speciale i sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2003, og har sidenhen suppleret uddannelsen med kurser og efteruddannelser:  Den unika Rösten – Marie Bergman, CVT – Katrine Sadolin, RST – Hans Toft Olsen, Beatboxing – Thomas Bense, Overtonesang – Martin Loeb, Joik – Frode Fjellheim, Lydhelaing – Trille Palsgaard, Performance – Una Stewert, Rehabilitering af stemmen – Anne Rossing Schow.

Jeg har de sidste 20 år dirigeret en masse forskellige gospel og rytmiske kor, sunget et hav af koncerter i en lang række professionelle sammenhænge, og optrådt på helt små til kæmpe store scener.

Jeg brænder for musikalske fælles oplevelser, og elsker at give det videre til mine sangelever, i mine kor, eller når jeg skaber sjove musikalske fællesoplevelser for børn og voksne igennem workshops, projekter eller koncerter – se mere www.helenedahl.com

Initialer: HEA