Ida Nørholm

Ida Nørholm
Jeg synes, det er meget spændende, at der er mulighed for at møde den enkelte elev i undervisningstimerne. Hver elev er forskellig, og det er netop det at finde ud af, hvordan man forløser den enkelte elevs potentiale, der er så spændende. Vi planlægger undervisningen ud fra den enkeltes behov, og ALLE vil få tilbuddet om at spille sammen med andre, ligesom alle vil få tilbudt at medvirke til koncerter, fællestimer etc med andre og i trygge rammer. Det er spændende, både at give elever mulighed for at dyrke fællesskabet, der opstår når man spiller musik med andre og samtidig give eleverne den udfordring, der kan ligge i at optræde.

I min undervisning er det muligt at filme dele af timen, der gør det lettere for forældre at hjælpe små elever med deres øvning i hjemmet, hvis dette ønskes.

Jeg er uddannet cellist fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium, Escuela Superior de Música Camara Reina Sofia i Madrid, Hanzehogeschool i Groningen og hos Hans Jørgen Jensen, professor ved Northwestern University i Chicago.

Jeg har været prisvinder i både Danmarks Radios P2 kammermusikkonkurrence i 2009 og i Trondheim International Piano Trio Competition 2007, og det har givet anledning til omfattende koncertvirksomhed i Danmark og udlandet. Jeg er en aktiv musiker og bevæger mig frit inde for alle genrer af musikkens verden.

De sidste 15 år har jeg sideløbende med min koncertvirksomhed, haft den store glæde at undervise børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer. Jeg har oplevet undervisningen som en stor kilde til glæde og inspiration. Det er en stor fornøjelse at hjælpe andre med de ting der også i mit eget liv har givet så meget mening, og jeg elsker at opleve mine elever vokse med opgaverne.