Jesper Aggeboe

Jesper Aggeboe
Jeg arbejder gerne med det improvisatoriske i min klaverundervisning, men er samtidig skolet i den traditionelle undervisning i nodespil, teori etc. Der skal jo være et grundlag at improvisere fra. Generelt skelner jeg ikke så skarpt mellem den klassiske og den rytmiske musikgenre. Det handler mest om at finde den gode musik at spille. Det er et privilegium at arbejde med musik, både som lærer og som udøvende musiker. Arbejdet med musik er en stadig udvikling – ja en livsopgave.

Jeg har studeret musikvidenskab på Københavns Universitet, hvor jeg har modtaget undervisning i klassisk klaverspil af Elsebeth Brodersen og i rytmisk af Jan Ole Traasdahl.

Jeg har skrevet speciale om pianisten, jazzmusikeren og komponisten Thomas Clausen, som jeg også var elev af. Udover at være klaverlærer i musikskolen arbejder jeg også som organist. Jeg er uddannet organist og korleder på Roskilde Kirkemusikskole, hvor jeg har studeret orgelspil hos Jytte Lundbak, Carsten Popp og Ole Brinth, samt klaver hos Thomas Westenholz. Jeg akkompagnerer både voksen- og børnekor i samarbejde med henholdsvis Lene Strøyer og Lisa Mauritzen. Jeg har været pianist i diverse teateropsætninger og revyer; bl.a. i Crazy Christmas Cabaret i Glassalen i Tivoli; samt undervist i aftenskole og på Den Rytmiske Højskole.

Initialer: JA