Kirsten Østrup

Kirsten Østrup
Dans handler om at turde noget – at turde stå ved sig selv! Jeg elsker, det dans gør ved os mennesker – vi bliver glade i låget, mens vi udvikler både krop og hjerne og udvider vores comfort zone. Hos mig er der plads til at fejle, for vi skal fejle, før vi kan blive dygtige. Og har du lyst, kan du blive rigtig dygtig her.

Vi træner styrke, teknik og smidighed som opvarmning til koreografien. Du vil møde nogle udfordringer, og det styrker robustheden. Jeg lægger vægt på at det skal være sjovt – og gerne mens ruderne dugger.

Jeg underviser i showdans L.A. style – dvs. den slags du finder på YouTube fra de fede dansestudier i L.A. og andre steder i verden. Du vil opleve, at dans er et hold-samarbejde både i den daglige træning og til vores store, flotte shows. Her får du også mulighed for at styrke dine performance evner.

Jeg er uddannet hos Broadwaydanser Jeff Weinberger på Joy of Movement i New York samt hos Mikala Bjarnov i København. Mit speciale er den rytmiske genre – street, funk og jazz.

Klassisk ballet har også været en stor del af min træning.

Selv har jeg stået som danser på de største og mindste scener i ind- og udland. Jeg har mange års erfaring som koordinator, danser og koreograf på bl.a. DR1, TV2, Eurosport, har turneret som danser med pop- og technobands samt koreograferet adskillige musicals og modeshows.
Udover mit virke som danseinstruktør arbejder jeg som psykoterapeut for teenagers og voksne med privat praksis i København.

Initialer: KO
Fag: Dans