Lene Strøyer Sørensen

Lene Strøyer Sørensen
Fundamentalt håber jeg, at min store glæde ved musik, gennem min undervisning i sang og musik, kan smitte af på dig som elev. Du er altid med til at bestemme, hvad du synger af sange inden for den rytmiske genre, og du får din egen øve side tilknyttet min hjemmeside, hvor jeg løbende sætter sangøvelser op som passer lige til dit niveau og din stemme, og du får et kendskab til stemmens forskellige funktioner. Vi synger både med og uden mikrofon og du lærer, hvordan man bruger et sanganlæg. Vi bruger også iPads og virtuelle medier i undervisningen, hvor vi har behov for det.

Derudover kan du gratis gå til samsang hos mig, hvor du sammen med andre sangelever kan træne korstemmer til hinandens sange og nyde det skønne I at synge sammen. Her synger I også solo for hinanden, og du bliver hurtigere tryg ved at optræde. Det at være sanger kræver jo mere end blot at være god til at synge. Du skal også udvikle din musikalitet og performance og kunne begå dig som en del af en samspilsgruppe, så du får også lært noget om det at stå på en scene og nå ud til et publikum. Alt sammen efter dit behov og niveau.

Jeg har selv været professionel sanger/sangskriver i mere end 30 år, så har du lyst til at også at lære noget om sangskrivning og produktion, så er der rig mulighed for det.

Jeg er uddannet på Dick Groove School of Music Los Angeles og har løbende taget vokalkurser i både ind- og udland. Jeg har undervist på adskillige MGK forberedende kurser, og div. sang/korworkshops. Været sangcoach på TV2 Allstars og for flere teatergrupper. Jeg har været ansat på Bamuk – Ballerup musik- og kulturskole siden 1998 og underviser her i Sang, Sangskrivning/komposition, Kor, Samsang.

Jeg har været professionel udøvende sanger/komponist på den danske /udenlandske Live Scene” siden 1987.Jeg komponerer musik til mit eget orkester Mamas Blues Joint og har blandt andet sammen med Anna David skrevet og produceret sangen ”Når en engel sirfarvel” til DRs populære ungdomsserie ”Mille

Jeg har også komponeret musik til DR2 – dokumentarserien Temalørdag, og har desuden fået udmærkelser inden for sangskrivningskonkurrencer i Australien og USA.