Lisa Nyeng Grützmeier

Lisa Nyeng Grützmeier
Jeg interesserer mig meget for fællesskaber, og forbløffes tit over hvor genialt et medie musik er til at arbejde med lige netop det. I musik har alle en stemme, og det kræver både mod og selvstændighed at stå ved den, også sammen med andre. Det mod får man af at bruge det, og det er bl.a. det vi øver os i til musik; at turde, også at turde lave fejl.

Derudover arbejder jeg særligt med at lytte, kroppen, der er det primære instrument, stemmen, gruppedynamik og roller i gruppen, puls, bevægelse, spænding og afspænding, nodelære, fantasi, leg og instrumentspil.

I mine øjne kan man i musik øve sig i alle de vigtigste ting i livet, uden at det koster andet end at man gør sig umage.

Jeg har sunget og danset og været i tæt kontakt med musik fra jeg var helt lille. På Sankt Annæ fik jeg mine første musikalske gåsehudsoplevelser i koret, og så var jeg solgt. Siden har jeg udforsket mange genrer i både sang, klaver og cello, men den klassiske musik har en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg er uddannet cellist fra konservatoriet, men syntes jeg manglede noget pædagogik og tog så en BA i Almen Musikpædagogik ligeledes på konservatoriet.
Jeg er ansat på musikskoler i Herlev, Vallensbæk og Ballerup, som både cellolærer og rytmiklærer, og jeg elsker mit arbejde med at møde mennesker gennem musikken.