Majbritt Egeberg

Majbritt Egeberg
Når du kommer til undervisning hos mig, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og forudsætninger, og sammen finder vi din vej ind i musikken. Derigennem kommer vi bl.a. til at beskæftige os med: Rytmer, noder, becifring, skalaer, intervaller, hørelære, gehør, klang, improvisation m.m. Når du har fået lidt rutine, kan du som supplement til solotimerne, komme med i et af Bamuks mange bands.

Jeg startede med at spille klaver som 9 årig og blev så begejstret, at det har været en del af min hverdag lige siden.

Jeg er uddannet fra Nordisk Rytmik 1984 som RMO-rytmikpædagog og har efterfølgende taget efteruddannelse i blokfløjte og klaver. Jeg har stor erfaring i både solo- og holdundervisning og har gennem årene undervist alle aldersgrupper og på mange forskellige niveauer.

Udover selv at have spillet både rytmisk og klassisk musik i forskellige bands, har jeg afholdt musik- og rytmikkurser for institutioner, folkeskolelærere, musikskolelærere, seminarier og firmaer.

Jeg elsker at undervise børn og unge i musik og glæder mig ved at være en del af deres musikalske rejse.

Jeg har siden 1984 undervist på forskellige musik-, aften- og ungdomsskoler og i en periode studerende på hen hold vis Nordisk Rytmik og Rytmik Instituttet.

Siden 1988 har jeg undervist på Bamuk i flg. fag:

  • Rytmik: Kompagnon, Musik i 1. og Musikværksted
  • Blokfløjte: Solo og sammenspil
  • Klaver/keyboard: Rytmisk og klassisk
  • Sammenspil: Rock/pop/Folk.