Aspirant-orkester

På Bamuk har vi tre harmoniorkestre; Spire-orkester, Aspirant-orkester og Ballerup Musikskoleorkester (BmSO). Aspirant-orkesteret er for dig, der spiller på et blæser-instrument, og som godt kunne tænke sig at spille sammen med andre.

Hvad er Bamuk Aspirant-orkester?

Som elev på et messing- eller træblæseinstrument i Ballerup Musikskole har du mulighed for at komme med i musikskolens Aspirant-orkester. Det er din egen lærer, der vurderer, hvornår du er klar til at starte i orkestret.

Aspirant-orkestret øver en time hver mandag og her lærer eleverne at spille sammen med andre elever på forskellige instrumenter. Vi lægger vægt på en blanding af gode musikfaglige kompetencer og et socialt engagement. Spilleglæde er desuden et vigtigt element.

Oprykning til Ballerup MusikSkoleOrkester

Dirigenten vurderer, hvornår aspiranteleverne er klar til at rykke op i musikskolens harmoniorkester Ballerup MusikSkoleOrkester. Oprykningen er individuel, men det tager typisk 1-2 år at blive klar. Hvis du allerede har spillet flere år på dit instrument, kan oprykningen ske hurtigere.

Ønsker du at blive medlem af Aspirantorkestret?

Hvis du ønsker at starte i Aspirantorkestret, skal du tale med din lærer om dine muligheder.

Aspirant-orkesteret er et supplerende tilbud til soloundervisning og dermed gratis.

Tilmelding sker i samarbejde med din lære, der kan hjælpe med yderligere informationer.

Vil du gå til Aspirant-orkester på Bamuk?