Begynderhold (2.-4. klasse)

Begynderhold (2.-4. klasse)
Vil du lære at spille på blæser- eller strygerinstrumenter og have det sjovt sammen med andre imens? Så er vores små begynderhold det helt rigtige sted – både for dig, der er nybegynder, og dig der har spillet 1-2 år.

Undervisning i blæser- og strygerinstrumenter på begynderhold

På vores begynderhold spiller vi på det samme instrument. Du lærer instrumentet at kende, bliver introduceret til noder, og så lærer vi at spille sammen som et lille orkester. Det bliver både sjovt, hyggeligt og inspirerende.

Holdet består af 6-10 elever, og én gang om ugen mødes vi lige efter skole, hvor vi øver os på forskellige numre, laver forskellige musiklege og bliver fortrolige med vores instrument.

I løbet af sæsonen får du mulighed for at spille med ved forskellige koncerter sammen med andre Bamuk-elever, og så skal vi selvfølgelig være med i den store festivalsparade, der åbner Bamuk Sommerfestival.

Herunder kan du se, hvilke hold vi pt udbyder.

Onsdag kl. 13.35-14.25

 

Torsdag kl. 13.35-14.25

Tirsdag kl. 13.35-14.25

Onsdage kl. 13.35-14.25

Er der ikke noget hold på din skole?

Vi vil meget gerne tilbyde holdundervisning på skoler, hvor der er interesse for det. Hvis I er tre venner eller flere, der gerne vil spille på samme instrument, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at oprette et hold til jer. Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

Meget mer’ musik – GRATIS

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (begynderhold og soloundervisning), er det gratis på Bamuk at gå til bands og orkestre og blive en del af vores spændende projekter såsom Juleshowet og Sommerfestival. Din lærer kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig andre instrumenter eller hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere omkring priser, rabatter og øvrige betingelser her.

Begynderhold: 220 kr./mdr.

Hvem: elever i 2.-4. klasse
Hold: Der er plads til op til 10 deltagere på et hold. Er der færre end 5 på holdet, justeres undervisningstiden.

Ændringer i undervisningstid kan forekomme - endeligt skema kommer til august 2024

Vil du gå til Begynderhold (2.-4. klasse) på Bamuk?