Du kan gå til BandStarter fra 3. klasse

Kunne du tænke dig at lære at spille på forskellige instrumenter? Og lære at spille sammen med andre som et band? Så er BandStarter lige noget for dig!

Læs mere

Hvad er BandStarter?

BandStarter er et nyt hold for elever fra 3. klasse, der giver dig hele musikpakken fra start. To dygtige musiklærere hjælper dig i gang med sang, trommer, bas, guitar eller klaver, og muligheden for at spille sammen med andre som et band fra 1. time.

Når du deltager i BandStarter, får du samtidig mulighed for at spille koncerter, være med i shows, deltage på workshops og meget mere!

Praktisk om undervisningen

  • Hvor: Måløvhøj Skole, afd. Østerhøj
  • Hvornår: Onsdag kl. 14.00-15.00
  • Pris: 203 kr. pr. rate

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

_MGL8589