Du kan gå til BandStarter fra 5. klasse

Kunne du tænke dig at spille sammen med dine venner i et band? Og kunne tænke dig at prøve at spille på forskellige instrumenter på en legende måde? Så er BandStarter lige noget for dig!

Læs mere

Hvad er BandStarter?

BandStarter er et nyt hold for elever fra 5. klasse og op, der giver dig hele musikpakken fra start. Dygtige musikskolelærere hjælper dig i gang med sang, trommer, bas, guitar eller klaver (hvis du ikke allerede er i gang) og du kommer til at spille sammen med andre som et band fra 1. time. Du får mulighed for at prøve forskellige instrumenter og sang og finde ud af hvad du brænder mest for, og så går du sammen med andre der hurtigt bliver dine bedste venner. Undervisningen er meget legende, og handler om at have det sjov mens man lærer en masse om musik.

BandStarter er den perfekte måde at komme i gang med at spille musik på instrumenter og samtidigt blive en del af et fællesskab med andre med samme interesse.

Når du deltager i BandStarter, får du samtidig mulighed for at spille koncerter, være med i shows, deltage på workshops og meget mere!

Praktisk om undervisningen

  • Hvor: Parkskolen, Gl. rådhusvej 13
  • Hvornår: Mandag kl. 17.30-18.10 og Tirsdag kl. 17.25-18.15
  • Pris: 212 kr. pr. rate
_MGL8589

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.