Begynderhold på Skovvejens Skole

Vil du lære at spille på blæser- eller strygerinstrumenter og have det sjovt sammen med andre imens? Så er vores små instrumenthold det helt rigtige sted – både for dig, der er nybegynder, og dig der har spillet 1-2 år.

Læs mere

Undervisning i blæser- og strygerinstrumenter på begynderhold

På vores begynderhold på Skovvejens Skole spiller vi på det samme instrument, lærer instrumentet at kende, og så lærer vi at spille sammen som et lille orkester. Det bliver både sjovt, hyggeligt og inspirerende.

På Skovvejens Skole – Øst har vi følgende hold:

Mandag kl. 13.35-14.25

 

Onsdage kl. 13.35-14.25

Meget mer’ musik – GRATIS

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (begynderhold og soloundervisning) er det gratis på Bamuk at gå til bands og orkestre og blive en del af vores spændende projekter såsom Juleshowet og Sommerfestival. Din lærer kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig andre instrumenter eller hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere omkring priser, rabatter og øvrige betingelser her.

Det praktiske

Hvem: Elever i 2.-4. klasse

Pris: 212 kr. pr. mdr.

Hold: Der er plads til op til 6 deltagere på et hold. Er der færre end 5 på holdet, justeres undervisningstiden.

Undervisningsstart: Uge 34

Antal undervisningsuger: 36

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Lærere

_MGL7174