Undervisning i blokfløjte tilbydes fra 1. klasse og opefter: 

Blokfløjten er meget normalt instrument at vælge for begyndere i den musikalske verden, fordi den er let at blæse på og er enkel i sin opbygning, og så danner blokfløjten også basis for en række andre instrumenter.

Der findes blokfløjter i mange forskellige størrelser med forskellige toneomfang.

Læs mere

Undervisning i blokfløjte

Du starter normalt undervisningen med at spille på sopranblokfløjte. Efter et par år med undervisning i blokfløjte kan du begynde at spille på alt- og tenorblokfløjte og til sidst basblokfløjte. Allerede fra første lektion arbejder vi med blæseteknik, rytme og tonedannelse.

Du vil i din undervisning blive præsenteret for mange forskellige stilarter. Til at starte med spiller du enkle børnesange, og efterhånden udvides dit repertoire med musik fra såvel den rytmiske som den klassiske genre.

Introduktion til andre blæseinstrumenter

Blokfløjten kan være et rigtig godt begynderinstrument. I undervisningen i blokfløjte lærer du nemlig en masse om blæseteknik, nodelære, rytme og andre ting, som kan være nyttige, hvis du vil spille et andet blæseinstrument. Det kan fx være andre træblæsere som klarinet og obo, men også messingblæsere som trompet og saxofon.

Instrument til undervisning i blokfløjte

Du skal have et godt instrument og bør købe det i samråd med din lærer, men som udgangspunkt skal din blokfløjte have det, der hedder et barokgreb. Du kan også leje en blokfløjte hos Bamuk. Du kan finde linket til vores side om instrumentleje øverst på siden.

Det praktiske

Hvor og hvornår undervisningen skal foregå aftales i samarbejde med din lærer. Går du i 0. – 4. klasse vil vi forsøge at lægge undervisningen på din skole, mens elever fra 5. klasse og op undervises på musikskolen.

Prisen for undervisningen kan du finde her.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.