Du kan få undervisning i harpe fra 2. klasse og opefter 

Harpen er et strengeinstrument som har strengene udspændt over en ramme. Harpen er et af verdens ældste og smukkeste instrumenter og er det næststørste strengeinstrument i et symfoniorkester, og den er med tiden blevet et meget moderne instrument.

Læs mere

Undervisning i harpe

Du får en masse undervisning i teknik og musik og lærer mange måder at forstå musik på.

I undervisningen vil du både få eneundervisning – hvor du spiller solostykker – samt undervisning i sammenspil. Når du er blevet god nok kan du deltage i et af Bamuks mange orkestre.

Musik til harpeundervisning

Det er ikke al musik der findes for harpe, men det meste kan skaffes eller komponeres af os inden for genrerne pop og klassisk.

Harpen og klaveret

Det instrument, der minder mest om harpen, er et klaver. Klaveret og harpen er bygget på samme måde, men i klaveret anslåes strengene med små hamre, hvorimod man på harpen knipser strengene an med fingrene. Harpen er et mere udfordrende instrument end klaveret, hvorfor vi anbefaler, at du tidligst starter, når du er 8 år. Hvis du gerne vil begynde lidt tidligere, anbefaler vi at du får lektioner på 25 minutter.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Lærere