Du kan gå til JuniorSang fra 4. – 6. klasse

Juniorsang er for dig, der gerne vil træne din sangstemme sammen med andre. Måske har du allerede gået til MiniSang, eller også har du blot lyst til at synge sammen med andre på et hold. Holdet er for både drenge og piger, der går i 4.-6. klasse,

Læs mere

Hvad er JuniorSang?

Til JuniorSang arbejder vi med, hvordan man står, trækker vejret og støtter – dvs. hjælper – stemmen, så man kan synge på den bedste og rareste måde og få det til at lyde rigtig godt. Sangene, vi synger, kan være alle mulige slags. De kan være danske og engelske, de kan være pop, musical eller noget helt tredje. Vi har fokus på at synge sammen, lytte til hinanden og klinge – altså lyde – godt sammen. Vi prøver at finde en fælles frasering og fortolkning af sangene, synge flerstemmigt, og måske endda også solo, hvis man har lyst til det.

Juniorsang er for alle børn, der har lyst til at synge og blive mere bevidste om at bruge stemmen på en god måde, og som gerne vil gå på et hold.

Praktisk om undervisningen

Hvor: Musikskolen, Gl. Rådhusvej 13, 2750 Ballerup

Hvornår: Mandag kl. 18.00-18.40

Pris: 212 kr. pr. mdr.

Hold: Holdet består af 3-4 elever. Er I flere på holdet, tilpasser vi tiden.

Undervisningsstart: Uge 34

Antal undervisningsuger: 36

Læs mere om rabatter og vilkår her.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Lærere

_MGL6858