Undervisning i keyboard tilbydes fra 1. klasse og opefter 

På Bamuk kan du få undervisning i keyboard og synthesizer. Et keyboard er et tangentinstrument, hvor lyden frembringes elektronisk, og en synthesizer er et elektronisk musikinstrument, der bruges til at lave andre specielle lyde.

Læs mere

Keyboardundervisning på Bamuk

Keyboard og synthesizer har det til fælles, at de kan imitere andre instrumenter såsom trommer, bas, strygere med videre og kan lyde som et helt orkester. På synthesizeren kan du også sample, så du kan snuppe lydbidder fra andre musiknumre og bruge det i din egen musik. Det er blevet meget almindeligt i moderne musik, særligt rap, hiphop og forskellige slags elektronisk musik.

På de fleste moderne keyboards kan du også spille rigtig klaver og derudover spille synthesizer, som er en stor del af den nyere moderne pop-, techno- og rockmusik.

Du kan sagtens spille alene på keyboard, men når du er blevet bedre kan du også være med i et af Bamuks mange orkestre og bands.

Når du begynder undervisning i keyboard

Som nybegynder vil du som oftest blive introduceret til et stort udvalg af kendte børnesange og den moderne pop og rock musik. Nogen vil starte direkte på keyboard, men mange vil have spillet klaver først og fået interesse for keyboard og synthesizer derigennem.

Det praktiske

Hvor og hvornår undervisningen skal foregå aftales i samarbejde med din lærer. Går du i 0. – 4. klasse vil vi forsøge at lægge undervisningen på din skole, mens elever fra 5. klasse og op undervises på musikskolen.

Prisen for undervisningen kan du finde her.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde