Du kan gå til minisang fra 0. – 3. klasse

Bamuk tilbyder sangundervisning på hold for elever i 0. – 3. klasse. Minisang er for elever der elsker at synge sammen med andre.

Læs mere

Hvad er minisang?

Minisang er for dig, der elsker at synge sammen med andre. Måske er du rigtig god til at synge, og har lyst til at træne din stemme mere. Måske synes du bare det er super hyggeligt at mødes med dine kammarater og synge nogle gode sange. Eller måske elsker du de mange sjove historier og rim som der er i sangene.

I undervisningen varmer vi krop og stemme grundigt op på en sjov og legende måde. Og så synger vi en masse rigtig gode sange, som vi lærer udenad. Sangene kan både være traditionelle børnesange, fx af Halfdan Rasmussen men også fx popsange eller folkemusik.

I sangene arbejder vi med udtryk, frasering og dynamik. Vi lærer at lytte, og bruge vores stemme så den klinger godt sammen med de andre. Der er mulighed for at synge solo, hvis man har lyst til det. Alt afhængig af holdets størrelse og niveau kan der arbejdes med kanons og flerstemmig sang.

Praktisk om undervisningen

Undervisningen foregår om mandagen i Musikskolehuset.

Når du er blevet større kan du gå til sang på Bamuk.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

_MGL6858