Du kan få undervisning i obo fra 4. klasse og opefter 

På Bamuk kan du få undervisning i obo. En obo er et musikinstrument i træblæserfamilien. Den har en klar tone, og når man er blevet rigtig dygtig, kan man næsten få den til at synge. Oboen anses som et af de vigtigste instrumenter i symfoniorkestre. Det er den de andre musikere stemmer deres instrumenter efter.

Læs mere

Undervisning i obo

Når du går til obo på Bamuk lærer du mange forskellige ting. Du lærer at beherske instrumentet. Oboen er jo et blæseinstrument med et mundstykke med to blade. Du skal derfor lære at bruge munden og tungen på den rigtige måde, så du kan blæse i mundstykket. Og så er oboen faktisk ret avanceret, med en masse klapper man lige skal lære at kende.

Du lærer også noder. Det bliver man nødt til for at kunne læse musikken.

Oboundervisning – alene og sammen med andre?

Når du får oboundervisning på Bamuk vil du hurtig kunne begynde at spille sammen med andre elever i musikskolen i nogle af Bamuks mange orkestre. Oboen er nemlig ideel i orkestersammenhæng, og så er det sjovt og en god øvelse at spille sammen med andre.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.