Du kan få undervisning i klassisk sang fra 3. klasse og opefter 

På Bamuk kan du få klassisk sangundervisning. Så hvis du drømmer om at blive en bedre klassisk sanger, så kom igang med undervisningen på Bamuk. Klassisk sang er for dig der er glad for at synge, og har lyst til at udvikle din stemme og din sangteknik.

Læs mere

Klassisk sangundervisning

I klassisk sang får du undervisning i solosang. Vi laver nogle grundlæggende øvelser omkring holdning, vejrtrækning og afspænding af din hals og stemme. Og vi træner din stemmes fleksibilitet og egalitet. Herudover arbejder vi med musikalsk variation, frasering, udtryk, stemning og fortolkning

Hvad synger vi?

Stemmen som instrument indgår i stort set alt klassisk musik. I store korværker, hvor sangerne synger med et symfoniorkester. I mindre ensembler eller solo, hvor sangeren akkompagneres af fx klaver eller guitar.  Du kan synge danske og udenlandske sange, viser, klassiske sange, operette, opera, kabaret, musical, pop og meget mere.

Undervisningen lægger også op til, at du selv kommer med forslag til, hvad du vil synge.

Der bliver i løbet af en sæson holdt koncerter, hvor du har mulighed for at optræde med en solo og i kor sammen med andre sangere. Du kan også indgå i et af Bamuks mange orkestre.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

_MGL6494