Du kan få sangundervisning fra 4. klasse og opefter 

Du kan gå til sang på Bamuk. Sang er for dig der er glad for at synge, elsker at synge dine ynglingssange og har lyst til at udvikle din stemme.

Læs mere

Sangundervisning på Bamuk

I sangundervisning arbejder vi med stemmetræning. Det udvikler din stemmes fleksibilitet og egalitet. Og så udvikler det din vejrtrækning, støtte, kropsholdning, klang og dynamik. Og alt efter dit niveau, udvikler vi løbende dit udtryk og din performance. Du lærer at improvisere og give den sang du arbejder med dit helt eget, personlige udtryk.

Hvilke genrer synger vi

Du kan vælge at synge alle genrer indenfor den rytmiske musik. Det kan være jazz, hvor der er stor tradition for sangere, lige fra Billie Holliday og Frank Sinatra til Søs Fenger. Du kan også synge rock, pop eller en noget helt andet. Du snakker med din lærer om hvad du har lyst til at synge, og sammen finder I nogen sange der passer til dig.

Vi har koncerter flere gange om året hvor du kan optræde hvis du har lyst.

Der vil også være nogle uger i løbet af en sæson, hvor den almindelige undervisning bliver erstattet af workshops, hvor vi arbejder på tværs af fag med rytmisk træning og performance eller lignende.

Sangundervisning sammen med andre

Da det at synge og spille musik jo er sjovest sammen med andre, vil der blive mulighed for gratis at synge sammen på samsangshold, hvor man blandt andet lærer at lægge korstemmer på hinandens sange, og har man gået til sang en sæson eller 2, vil der også være mulighed for at synge i et af Bamuks mange bands.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

_MGL6473