Du kan gå til stemmetræning for voksne fra 26 år og opefter

Bliv fortrolig med din stemme og lær at bruge din stemme rigtigt, så du udtrykke dig personligt, klart og overbevisende med din stemme. Undervisningen er for dig som har et arbejde hvor du skal bruge stemmen meget, og har brug for vejledning til at optimere stemmens funktion.

Læs mere

Stemmetræning for voksne

Vi kender det allesammen. Man skal holde en tale, et foredrag eller en forelæsning. Man skal i en eller anden arbejdssituation bruge sin stemme foran mange mennesker. Mange synes det kan være svært at komme rigtig ud over kanten af scenen. Det kan være svært at få den rigtige volume på stemmen. Eller det kan være du synes din stemmeføring er for monoton og du har svært ved at variere din stemmes udtryk.

Vi arbejder både med stemmetræning, klang, vejrtrækning. Og vi arbejder med støtte, kropsholdning, artikulation, gestik og mimik. Alle disse ting er med til at understøtte stemmen og dit personlige udtryk. Og det kan medvirke til  at give dig et overskud og mindske eventuel nervøsitet eller stemmeproblemer i en professionel arbejdssituation, hvor du skal yde dit bedste.

Du kan fx kombinere undervisningen med rytmisk sangundervisning eller klassisk sangundervisning.

Undervisningen foregår på Musikskolen.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.