Du kan få undervisning i tværfløjte fra 3. klasse og opefter 

Som nybegynder har de fleste forholdsvis let ved at frembringe de første toner i tværfløjten og kommer hurtigt i gang med at spille enkle melodier. Det første år skal du først og fremmest arbejde med tonedannelse og enkle melodier. Du bliver også undervist i nodelære, vejrtrækning, intonation og fingerøvelser og det er netop den spændende udfordring ved at beherske tværfløjten.

Læs mere

Undervisning i tværfløjte

Det første år hvor du får undervisning i tværfløjte skal du først og fremmest arbejde med tonedannelse og enkle melodier. Du bliver også undervist i nodelære, vejrtrækning, intonation og fingerøvelser og det er netop den spændende udfordring ved at beherske tværfløjten.

Du skal være lidt stor før du begynder at spille tværfløjte. Men hvis du allerede som lille ved du gerne vil stille tværfløjte, kan du begynde på et andet instrument. Blokfløjte er et godt valg.

Når du går til tværfløjteundervisning på Bamuk kan du spille alene (sammen med din lærer). Når du bliver lidt bedre er der god mulighed for at deltage i et af Bamuks mange orkestre.

Lidt om tværfløjten

Tværfløjten er musikinstrument i træblæserfamilien, fordi den oprindeligt blev fremstillet i træ, men fremstilles i dag typisk i sølv eller sølvlegering. Tværfløjten har en smuk blød tone og bevæger sig i alle stilarter med største elegance.

Leje eller eje?

Det første år kan du leje et af vore instrumenter, men derefter skal du investere i dit eget instrument. Et godt begynderinstrument kan fås i prisklassen 5-6.000 Kr. Vi anbefaler at du køber dit instrument i samråd med din lærer.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

_MGL6614