Du kan få undervisning i ukulele fra 1. klasse og opefter

Du kan gå til ukuleleundervisning på Bamuk. Ukulelens fire strenge kan på en overskuelig måde bruges både til akkord og melodispil. Vi stifter bekendtskab med de grundlæggende teknikker og lærer lynhurtigt at spille becifringer og læse akkorder.

Læs mere

Undervisning i ukulele

Ukulelen er et af de mindste strengeinstrumenter og bliver af nogle anset som guitarens lillebror. Den er derfor en god introduktion til at begynde at spille på guitar. Den har dog også en særlig, særegen karakter og klang, der lynhurtigt leder tankerne hen på sommer og sol. Når du går til ukulele på Bamuk er der masser af mulighed for at spille dine egne sange alene. Og instrumentet rummer masser af muligheder for musikalsk udfoldelse alene eller i samspil med andre, fx i et af Bamuks mange orkestre.

Ukulelen er kommet tilbage

På det seneste har der været flere deltagere i X-factor der har spillet ukulele. Det er tit deltagere der selv skriver deres sange, og her er ukulelen god til at give et ægte og upoleret akkompagnement til sangene. På linket øverst på siden kan du høre Mias første optræden i X-factor audition. Her er hun bare 15 år gammel og spiller en sang hun selv har skrevet. Det går jo ret godt, må man sige.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Lærere