Du kan få undervisning i valdhorn fra 2. klasse og opefter

Du kan få valdhornundervisning på Bamuk. Du kan starte fra anden klasse. Du lærer at håndtere instrumentet og du lærer noder. Når du er blevet lidt øvet er der god mulighed for at spille med i nogen af Bamuks orkestre.

Læs mere

Undervisning i valdhorn

Når man har lært at håndtere valdhornet kan man starte i vores forskellige blæserorkestre: Spirerboblerne og Aspirantorkester og kan senere rykke op til de store elever i Ballerup musikSkole Orkester – BmSO. Du kan læse om alle Bamuks orkestre her.

Om valdhornet

Valdhornet er i familie med de øvrige messingblæseinstrumenter og er blandt de mere sjældne blæseinstrumenter vi har. Valdhornets klang er rund, blød og fyldig, men kan dog også gøres kraftig og gennemtrængende.

Eje eller leje?

Omkredsen på valdhornet er forholdsvis stor, så for at kunne tilbyde vores yngre elever undervisning i valdhorn, har vi et udvalg af børnehorn som kan lånes i undervisningen.

 

Da prisen på et valdhorn ligger i den dyrere ende, anbefaler vi at du lejer et valdhorn på Musikskolen til du føler dig sikker på, at du vil forsætte med at spille på blæseinstrumentet. DU kan læse om leje af instrumenter ved at klikke på linket i toppen af siden.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.