Du kan få undervisning i violin fra 1. klasse og opefter 

Du kan gå til violinundervisning på Bamuk. At lære at spille violin kræver tålmodighed og dedikation. Til gengæld siger man, at violinen er et instrument, der giver mulighed for evig lærdom og udforskning. Det er fordi violinspil og instrumentet i sig selv har så mange nuancer, man kan gå i dybden med.

Læs mere

Undervisning i violin

Når du modtager undervisning i violin på Bamuk, lærer du at håndtere instrumentet. Og så lærer du noder og en grundlæggende rytmeforståelse. Når du er sammen med din lærer gennemgår I en sang eller melodi, og din lærer hjælper dig med de ting, du synes er vanskelige.

Når du tilmelder dig violinundervisning, bliver du automatisk en del af vore orkestre. Når du har lært de grundlæggende ting som violinist, kommer du ind i vores aspirantorkester. Og når din lærer vurderer, at du er dygtig nok, rykker du op i Bastro, som er vores strygeorkester. Du kan læse mere om Bamuks orkestre her.

Når du melder dig til undervisning på et strygeinstrument (violin, bratsch eller cello), bliver du automatisk gratis medlem af musikskolens strygeorkester. Vi spiller i musikskolehuset en gang om ugen.

Lidt om violinen

Violinen er et gammelt velkendt instrument, og er blandt andet kendt for at være det instrument der ligger den menneskelige stemme nærmest. Udover at violinen betragtes som et yderst udtryksfuldt instrument, bliver den også betragtet som et kunststykke i sig selv og kan fås i meget dyre eksemplarer. Violinen kan bruges inden for mange genrer så som klassisk, jazz, rock, pop eller hård metal.

Verdens dyreste violin

Violinen Lady Blunt blev bygget af Antonio Stradivari til Lady Anne Blunt i 1721. Igennem tiden har violinen flere gange fået titlen som ‘verdens dyreste instrument’. Efter tsunamien i Japan besluttede Nippon Music Foundation i Tokyo, som ejede violinen, at sælge den til gavn for ofrene. Den blev solgt til over 90 millioner kroner.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Orkester

At spille i et orkester og blive en del af et fællesskab er både rigtigt sjovt og meget lærerigt. Man lærer at lytte, finde hinanden, løfte i flok og skabe god musik sammen med andre. Man kommer også ud og spille koncerter og giver andre mennesker en oplevelse.

Soloundervisning

Når du undervises én til én får du mulighed for at få en personlig, nærværende og præcis rådgivning og får mulighed for at komme helt tæt din lærers kunnen og musikalitet.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Øve-lejr

Med jævne mellemrum tilbydes Bamuks elever at deltage på hyggelige og sjove øve-lejr med deres lærere og andre elever. At være afsted og spille sammen i et koncentreret tidsrum.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Sammenspil

At spille sammen er en central og naturlig del af, at gå til og spille musik og er derfor en integreret og gratis aktivitet i vores undervisningstilbud.

Lærere

_MGL7062