BandStarter (fra 5. klasse)

BandStarter (fra 5. klasse)
Kunne du tænke dig at spille sammen med dine venner i et band? Og kunne tænke dig at prøve at spille på forskellige instrumenter på en legende måde? Så er BandStarter lige noget for dig!

Hvad er BandStarter?

BandStarter er et nyt hold for elever fra 5. klasse og op, der giver dig hele musikpakken fra start. Dygtige musikskolelærere hjælper dig i gang med sang, trommer, bas, guitar eller klaver (hvis du ikke allerede er i gang) og du kommer til at spille sammen med andre som et band fra 1. time. Du får mulighed for at prøve forskellige instrumenter og sang og finde ud af, hvad du brænder mest for, og så går du sammen med andre, der hurtigt bliver dine gode venner. Undervisningen er meget legende, og handler om at have det sjov mens man lærer en masse om musik.

BandStarter er den perfekte måde at komme i gang med at spille musik på instrumenter og samtidigt blive en del af et fællesskab med andre med samme interesse.

Når du deltager i BandStarter, får du samtidig mulighed for at spille koncerter, være med i shows, deltage på workshops og meget mere!

Vil du gå til BandStarter (fra 5. klasse) på Bamuk?