MusikStart (0.-1. klasse)

MusikStart (0.-1. klasse)
MusikStart er musikundervisning på mindre hold (max. 12 børn), der giver børn sjove, aktive og udviklende musikalske oplevelser og grundlæggende kendskab til og forståelse for musikkens udtryk og begreber. (0. – 1.klasse)

MusikStart

Børn elsker at udfolde sig musikalsk. Prøv at lægge en masse musikinstrumenter foran en gruppe børn, og du kan være sikker på, at de kaster sig over dem og går i gang med at spille. Derfor er MusikStart en rigtig god aktivitet for børn, der går i 0. og 1.klasse.

I undervisningen bygger vi videre på barnets glæde ved at synge, spille, lege og bevæge sig til musik, og udvikler barnets motivation, musikalske og sociale kompetencer og forståelse af musik. Undervisningen er erfaringsmæssigt en rigtig god brobygning til barnets videre rejse ind i fx vores instrumentalundervisningen og orkester-skoler.  Du kan læse mere om hvilke instrumenter vi kan tilbyde her.

Vi anbefaler også undervisningen sideløbende med instrumentalundervisning, fordi der i faget arbejdes med musikkens byggestene: noder, rytmer, form, tempo, dynamik og elementært sammenspil. Der er derfor en rigtig god sammenhæng mellem undervisningen og undervisningen i de forskellige instrumenter.

Undervisningen er en naturlig forlængelse af rytmikundervisningen for de helt små. Du kan læse mere om hvad vi tilbyder til børn i indskolingen her.

Pris: 212 kr./mdr.

Skovlundeskole - afd. Rosenlund:
- Hold 1: mandag kl. 13.50-14.35
- Hold 2: onsdag kl. 14.00-14.45

Måløvhøj Skole - afd. Måløv:
- Tirsdag kl. 13.30-14.15

Måløvhøj Skole - afd. Østerhøj:
- Fredag kl. 12.50-13.35

Skovvejens Skole - afd. Øst:
- Mandag kl. 13.00-13.45

Skovvejens Skole - afd. Vest:
- Fredag kl. 13.00-13.45

Vil du gå til MusikStart (0.-1. klasse) på Bamuk?