MusikVærksted (2.-4. klasse)

MusikVærksted (2.-4. klasse)
På Bamuk kan du gå til MusikVærksted (max. 8 børn) i 2.-4. klasse. På værkstedet er der mulighed for en sjov, undersøgende og aktiv vej ind i musikkens verden. Undervisningen er et tilbud til dig, der rigtig gerne vil spille og skabe musik, og samtidig en mulighed for at spille sammen med dine venner og prøve flere forskellige instrumenter.

Hvad er MusikVærksted?

En stor del af det at spille musik er at spille sammen med andre mennesker. At opleve, hvordan instrumenterne flyder sammen, og ikke længere er individuelle stemmer, men bliver en samlet masse. Bliver til musik. Når det swinger. Når man glemmer tid og sted og bare er, i musikken. Det er det vi gerne vil introducere eleverne til i Musikværkstedet. Her møder mange af Bamuks elever samspil for første gang, Og bliver gjort parate til at komme videre i nogen af Bamuks mange orkestre og bands.

Undervisningen består af sammenspil på forskellige instrumenter samt almen orientering om musik og musikinstrumenter. Børnene bliver introduceret for en lang række instrumenter, hvordan de lyder og hvordan man spiller på dem. Du kan se hvilke instrumenter man kan spille på Bamuk her.

Holdene byder på en spændende og inspirerende blanding af bevægelse, musik og leg, som skal være med til at fremme læringsprocessen. Børnene tilegner sig viden om musikkens forskellige begreber og arbejder med kendskab til rytmer og noder. De bliver også introduceret til alle mulige forskellige musikgenrer, såsom klassisk musik, jazzmusik, hip – hop, rock, pop og alt muligt andet. Værkstedet kan være en fin forlængelse af MusikStart men er åbent for alle fra 2. – 4.klasse.

Der kan forekomme flytning samt udvidelse/indskrænkning af holdtider – afhængigt af varierende deltagerantal på holdene.

Pris: 212 kr./mdr.

Skovlundeskole - afd. Rosenlund:
- Hold 1: mandag kl. 14.35-15.20
- Hold 2: onsdag kl. 15.00-15.20

Måløvhøj Skole - afd. Østerhøj:
- Fredag kl. 13.35-14.20

Skovvejens Skole - afd. Øst:
- Hold 1: Mandag kl. 13.45-14.30
-  Hold2: Mandag kl. 14.30-15.15

Skovvejens Skole - afd. Vest:
-  Hold 1: Fredag kl. 13.45-14.30
- Hold 2: Fredag kl. 14.30-15.15

 

Vil du gå til MusikVærksted (2.-4. klasse) på Bamuk?