Disse fag tilbydes fra: 

Ballerup Musik- og Kulturskole tilbyder rytmikforløb for to hold 6 gange à 45 minutter til kommunens daginstitutioner. Undervisningen er for vuggestuebørn og børnehavebørn på alle alderstrin, dog skal de tilmeldte grupper være nogenlunde homogene aldersmæssigt.

Læs mere

I undervisningen lægges der vægt på:

Fællesskab, fælles spilleregler og socialt samvær

At være individ kontra at være del af en gruppe, relationer og spejling af udtryk og følelser

Fantasi, fortælling og leg

Kropsbevidsthed og bevægelse

Motorik og balance

Sang, gehør og musikglæde!

HVOR:

Undervisningen foregår på Ballerup Musik- og Kulturskole, Gl. Rådhusvej 13, eller i den pågældende institution (her skal dog være et lokale til rådighed med rigelig gulvplads, samt plads til instrumenter og evt. andet grej).

HVOR MANGE:

Af hensyn til logistikken skal der kunne oprettes 2 hold á 12 børn på samme institution samme dag. Det forventes at hvert hold er med deltagelse af pædagoger fra institutionen.

HVORNÅR:

Vejledende tider for undervisningen er kl. 9.15 – 10.00 og 10.00 – 10.45

Undervisningen tilbydes i:

Efteråret 2020 i ugerne 35 – 40

PRIS OG TILMELDING

Et forløb koster 8000 kr. Beløbet dækker et rytmikforløb for 2 hold af 6 x 45 min. I alt 12 undervisningslektioner. Beløbet opkræves ved undervisningens start.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

Lærere

_MGL6868