MusikStart

MusikStart er musikundervisning på mindre hold (max. 12 børn), der giver børn sjove, aktive og udviklende musikalske oplevelser og grundlæggende kendskab til og forståelse for musikkens udtryk og begreber. (0. – 1.klasse)

Læs mere

MusikStart

Børn elsker at udfolde sig musikalsk. Prøv at lægge en masse musikinstrumenter foran en gruppe børn, og du kan være sikker på, at de kaster sig over dem og går i gang med at spille. Derfor er MusikStart en rigtig god aktivitet for børn, der går i 0. Og 1.klasse.

I undervisningen bygger vi videre på barnets glæde ved at synge, spille, lege og bevæge sig til musik, og udvikler barnets motivation, musikalske og sociale kompetencer og forståelse af musik. Undervisningen er erfaringsmæssigt en rigtig god brobygning til barnets videre rejse ind i fx vores instrumentalundervisningen og orkester-skoler.  Du kan læse mere om hvilke instrumenter vi kan tilbyde her.

Vi anbefaler også undervisningen sideløbende med instrumentalundervisning, fordi der i faget arbejdes med musikkens byggestene: noder, rytmer, form, tempo, dynamik og elementært sammenspil. Der er derfor en rigtig god sammenhæng mellem undervisningen og undervisningen i de forskellige instrumenter.

Undervisningen er en naturlig forlængelse af rytmikundervisningen for de helt små. Du kan læse mere om hvad vi tilbyder til børn i indskolingen her.

Praktiske oplysninger

Der kan forekomme flytning samt udvidelse/indskrænkning af holdtider – afhængigt af varierende deltagerantal på holdene.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

_MGL6764