Du kan få undervisning i rytmik fra 0-5 år

Alle børn er musikalske, og vi har derfor et stort fokus på de helt små børn og tilbyder undervisning allerede fra dit barn er 0 år. Musik, sang og bevægelse er god måde, at stimulere dit barns sanser og udvikling – allerede fra dit barn ligger trygt inde i maven. En voksen deltager aktivt i undervisningen.

Læs mere

Undervisning i rytmik

Undervisningen foregår på:

Musikskolehuset
Gl. Rådhusvej 13
2750 Ballerup

Rytmikhold 2 – 12 måneder

Fredag kl. 11.00-11.45

Dette hold tilbydes i 8 ugers moduler og tager udgangspunkt i babyer, som ikke er begyndt at kravle. Der er fokus på at give barnet en masse sanseindtryk og en oplevelse af musikken gennem de voksnes stemmer og bevægelser.

Vi laver remser og sange som styrker barnet motorisk, både hvor barnet ligger på gulvet, vi sidder på stole og danser rundt. I undervisningen er der fokus på de små og vi ligger vægt på at der både er plads til latter, barnegråd og bleskift undervejs i undervisningen.

Grundet corona foregår undervisningen på hold 4 online, så I sidder hjemme i jeres trygge rammer.

Tilmelder du dig senest 5. april får du de to første gange gratis.

Modulperioderne:

–      Hold 4: uge 15-24 på følgende datoer 16/4, 23/4, 7/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6 og 18/6

Pris per 8 ugers forløb: kr. 490,-

 

Rytmikhold 1-5 år

Hold 1-2 år – tirsdag kl. 15.00 – 15.50

Hold 3-5 år – tirsdag  kl. 16.00 – 16.50

Hold 3-5 år – tirsdag kl. 17.00 – 17.50

Disse tre hold udbydes over en hel sæson. I begge aldersgruppe skaber vi trygge rammer gennem fantasi og leg og understøtter og udvikler dit barns musikalitet. Gennem musikken kan vi få nogle enestående oplevelser, og ved at arbejde bevidst og målrettet kan vi skabe et fundament for dit barns videre musikalske udvikling. Vi vil synge, hoppe og springe og lege rytme- og instrumentlege.

I gruppen 3-5 årige vil vi desuden øve og arbejde med musikkens forskellige begreber.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Stævner

På Bamuk samarbejder vi man andre musik- og kulturskoler om at lave stævner, hvor mange elever mødes, spiller og lære sammen og får oplevelser af musikkens storhed og deltagelse i store fællesskaber.

_MGL6881