Strygerplanet på Ballerup Ny Skole

På strygerplaneten spiller du på violin, på den lidt større bratsch, den endnu større cello og på den kæmpestore kontrabas. Du lærer noder og rytmer, og du spiller sammen med dine kammerater i et lille strygeensemble.

Læs mere

Strygerplanet

StrygerPlaneten låner du et instrument, som passer til dig (vi har små udgaver af alle instrumenter), og du lærer lynhurtigt at spille små melodier. Til jul laver vi fælles projekter sammen med BAMUKs minidramahold, og du får mulighed for at optræde for dine venner og forældre.

Tilbuddet, der ledes af musikskolelærer, Niels Dalum, er primært målrettet elever på 3. årgang. men da flere børn fra de yngre årgange har været meget motiverede for at deltage, skal de selvfølgelig også have mulighed for at være med i orkestret.

StrygerPlanet på BNS torsdage kl. 14.30 – 15.30 for 2. og 3. årgang.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.

_MGL6764