LOFTET er et kreativt mødested, hvor unge mødes om deres interesse for sang- og tekstskrivning og musikproduktion, og bygger stærke musikalske, kunstneriske og sociale netværk. Hos os møder man – udover andre unge – også professionelle sangskrivere og musikproducere og udfordres fagligt og personligt i en tryg og udviklende atmosfære.

Læs mere

Hvad er LOFTET?

På LOFTET mødes unge mennesker fra Ballerup, der er interesseret i sangskrivning, tekster, musikproduktion og lydteknik. Det er en kreativ smeltedigel, hvor man møder hinanden på kryds og tværs. Her kan du møde ligesindede, der spiller og hører den samme musik som dig. Men du kan også møde unge, der interesserer sig for en helt anden form for musik. Og det er virkelig inspirerende.

Der er også rig mulighed for at møde folk udefra. Vi inviterer professionelle sangskrivere og musikproducere forbi. De kommer og snakker om det at leve af musikken, og giver gode råd til de unge.

Projektet er tæt knyttet til undervisningen i Musikproduktion og lydteknik og Sangskrivning og komposition. Men du behøver ikke gå på et af de hold for at komme forbi. Det kan også være du spiller et instrument på Bamuk eller bare er interesseret i at snuse til musikkens verden.

Der arbejdes med:

Kreative skrive- og kompositionsprocesser

Tekstskrivning

Workflow i musikproduktion

Software kendskab

Kreativt samarbejde

Netværksopbygning

Performance

Formidling

Hvor og hvornår?

LOFTET er et åbent undervisnings- og netværkstilbud. Vi mødes onsdag kl. 18-22.

Vi holder til i Musik- og kulturskolehuset på Gl. Rådhusvej 13 på 2. sal.

_MGL8358

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Fællesaktiviteter

For at styrke fællesskabet og den sociale trivsel på Bamuk inviteres eleverne til at deltage i fællesaktiviteter med fokus på samvær, sjove og lærerige aktiviteter, grin og hygge.

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Koncerter

Som elev på Bamuk får du mulighed for at spille koncerter for andre; både i det helt små og også ved større koncertarrangementer. At spille for andre er en sjov, vigtig og meget lærerig aktivitet.