Sangskrivning og komposition tilbydes fra 6. klasse og opefter

Du kan gå til sangskrivning og komposition på Bamuk. Undervisningen handler om at udtrykke sig personligt gennem musikkens uendeligt smukke sprog. Så har du noget på hjertet og har lyst til at bruge dine kreative evner til at skrive musik/sange, så er undervisningen lige noget for dig.

Læs mere

Undervisning i sangskrivning og komposition

I undervisningen har du både mulighed for at skrive sange og instrumental musik. Du bestemmer selv stilarten, for vi arbejder med den musik og de sange der strømmer fra dig. Undervisningen er både for helt nybegyndere såvel som øvede instrumentalister/sangere.

Det kan være du går til undervisning i et bestemt instrument, og har lyst til at synge og spille dine egne sange. Det kan også være du spiller i et band, og gerne vil blive bedre til at skrive tekster. Eller du går måske på et af vores andre hold, fx Musikproduktion og lydteknik eller er med i Lydspor eller Turn It Up. Under alle omstændigheder er undervisning i sangskrivning og komposition være med til at gøre dine tekster og kompositioner endnu bedre. Måske lærer du også nogen andre unge at kende, som du kan skrive eller spille din musik sammen med.

Vi arbejder ud fra den enkelte unges forudsætninger med tekst, melodi, musikteori og sangskrivnings – og kompostionsmetoder. I undervisningen får man også chrash-kurser i musikprogrammer som f.eks. Garageband o.lign., som bruges til at indspille eller notere din musik/dine sange.

Du kan mødes med andre unge der er interesseret i sangskrivning i Turn It Up.

Rabat på undervisningen

Hvis du går til et andet fag på musikskolen, betales halv pris på det billigste fag.

Vil du gå på Bamuk?

I undervisningen kan du møde

Gruppeundervisning

Når du undervises i en gruppe, får du mulighed for at spejle dig i og lære af andre og spille sammen, også med din lærer.

Workshop

I workshops får man – i grupper – mulighed for at stille skarpt på særlige vigtige faglige, musikalske og performative emner og arbejde meget koncentreret og intensivt med stoffet.