Elguitar

Elguitaren er som udgangspunkt bare en guitar med strøm til. Alle de akkorder, greb og teknikker man bruger på de akustiske guitarer, kan man også bruge på elguitaren. En elguitar virker kun sammen med en forstærker og siger altså ikke noget i sig selv. Det giver til gengæld også mange muligheder for at ændre i lyden, så man kan tilpasse den efter om man skal spille tung rock, sprød country eller liflig radio-po

Guitarundervisning på elguitar

Som nybegynder lærer du at læse noder, akkorder og tabulatur (en form for guitarnoder) og så småt at improvisere. Næsten allerede fra start kan du begynde at spille sammen med andre.

Som mere øvet kan du lære de sværere akkorder og blive bedre til noder og tabulatur. Du har let ved at spille sammen med andre i forskellige stilarter og har lært en del musikalske fagudtryk og teknikker, som er specielle for de forskellige genrer. Når du er lettere øvet, kan vi derfor gå mere i dybden med plekterteknik og fingersætning i din undervisning.
Når du er meget øvet, vil du have brug for at lære mere om musikteori, og du kan her vælge at supplere din undervisning med vores hørelære/teori fag.

Praktik for alle forløb

Hvis du vælger at gå til guitarundervisning på Bamuk kan du leje en akustisk guitar af Musikskolen. Du kan læse mere om instrumentleje her.

Hvis du bliver glad for at spille, anbefaler vi at du køber din egen guitar. Bemærk at de fleste elguitarer ingen lyd giver fra sig med mindre man bruger en forstærker. Derfor er du i praksis nødt til at købe både guitar og forstærker.

Køb dit instrument i samråd med din guitarlærer, som kan rådgive dig omkring pris og kvalitet.

Når du er mere øvet, har du mulighed for at komme med i et af vore to guitarorkestre. Her lærer du at spille sammen med andre, og vores elever har det altid sjovt og får nogle gode oplevelser sammen. Bliver du en del af guitarorkestret kan du se frem til hytteturer og rejser, samt koncerter og muligvis indspilning af CD’er.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Elguitar på Bamuk?