Du kan gå til fagot på Bamuk. Fagotten er træblæsernes basinstrument og er derfor meget vigtig i orkestrene. Ligesom oboen frembringes tonen via et tyndt dobbeltblad.

Undervisning i fagot

Når du modtager undervisning i fagot arbejder vi med blæse- og fingerteknik. Fagotten har et dobbeltblad (ligesom engelskhornet), så det er en lidt anderledes teknik end fx klarinet og obo, der bare har et enkelt blad. Vi arbejder også med nodelære.

Fagotten findes i mange forskellige musiktyper, men naturligvis mest klassisk musik. Fagot kendes fx fra fra symfoniorkestre, kammermusik og barokmusik. Men du finder også fagotten i folkemusik og mange jazzorkestre.

Fagotten er en vigtig del af mange klassiske orkestre. Det er det dybeste af træblæserne og er kendetegnet ved at have en meget blød og lækker lyd. Nogen af de nærmest beslægtede træblæsere du kan få undervisning i på Bamuk er klarinet og obo.

Hvornår begynder man på fagotundervisning?

Du kan begynde til fagotundervisning på Ballerup Musik- og Kulturskole fra 1. klasse, men mange af de elever, der vælger at modtage undervisning i fagot, kommer fra et af de andre blæseinstrumenter. Det kan være blokfløjte, men også fx klarinet eller obo.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb
Pris: 324 kr./mdr.

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Lærere

Vi kan ikke finde en lærer lige nu

Vil du gå til Fagot på Bamuk?