Keyboard

På Bamuk kan du få undervisning i keyboard og synthesizer. Et keyboard er et tangentinstrument, hvor lyden frembringes elektronisk, og en synthesizer er et elektronisk musikinstrument, der bruges til at lave andre specielle lyde.

Keyboardundervisning på Bamuk

Keyboard og synthesizer har det til fælles, at de kan imitere andre instrumenter såsom trommer, bas, strygere med videre og kan lyde som et helt orkester. På synthesizeren kan du også sample, så du kan snuppe lydbidder fra andre musiknumre og bruge det i din egen musik. Det er blevet meget almindeligt i moderne musik, særligt rap, hiphop og forskellige slags elektronisk musik.

På de fleste moderne keyboards kan du også spille rigtig klaver og derudover spille synthesizer, som er en stor del af den nyere moderne pop-, techno- og rockmusik.

Når du begynder undervisning i keyboard

Som nybegynder vil du som oftest blive introduceret til et stort udvalg af kendte børnesange og den moderne pop og rock musik. Nogen vil starte direkte på keyboard, men mange vil have spillet klaver først og fået interesse for keyboard og synthesizer derigennem.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Undervisning i keyboard tilbydes fra 1. klasse og opefter.

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Keyboard på Bamuk?