Klarinet

Du kan gå til klarinet på Bamuk. Klarinetten er et musikinstrument i træblæserfamilien. Klarinetten kendt for sit store toneomfang (næsten fire oktaver) og sin evne til at spille meget kraftigt og meget svagt, samt enten meget solistisk eller meget diskret.

Klarinetundervisning på Bamuk

Når du går til klarinet på Bamuk, lærer du at beherske klarinetten. Du lærer noder, så du kan læse musik, og du får en god forståelse for rytmik og for musikkens univers. Med klarinetten kan du spille mange stilarter, og så egner den sig også godt til sammenspil og orkesterspil, så du kan være med i et af Bamuks mange orkestre. Man kan godt starte direkte med at spille klarinet, men det kan også være et godt valg til elever, som vil prøve noget nyt efter blokfløjten.

Hvad er en klarinet?

Klarinetten er et populært blæseinstrument, der bliver brugt i rigtig mange forskellige former for musik. Den er en fast bestanddel i den klassiske musik, og bruges både i symfoniorkestre og mindre eksempler. Og så er klarinetten kendt fra jazzmusikken, hvor dens bløde og lidt melankolske klang er et godt modstykke til de lidt mere “hårde” messingblæsere.

Klarinetten har udviklet sig

Klarinetten er et gammelt instrument. Det har udviklet sig meget gennem tiden fra i starten kun at favne halvanden oktav til de fire oktaver, klarinetten dækker i dag. Blandt andet er klarinettens mange klapper en opfindelse fra midten af 1800-tallet. Med klapperne blev det lettere at sætte fingrene.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Klarinetundervisning tilbydes fra 3. klasse og opefter.

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Klarinet på Bamuk?