Du kan få klaverundervisning på Bamuk. Klaveret er trods sin store størrelse et af de mest populære instrumenter, og klaverspil regnes for grundlæggende inden for meget musikundervisning.

Klaverundervisning på Bamuk

Du vil i forbindelse med klaverspillet lære noder, harmonier og rytmer og på et senere tidspunkt teknik og interpretation (fortolkning) med videre. På et klaver er der ikke nogen begrænsninger, og klaveret indgår i alle typer musik, og du kan vælge mellem alle genrer lige fra jazz og klassisk til pop og rock. Som pianist er dine muligheder derfor mange, når det gælder vores forskellige tilbud om sammenspil med andre musikelever.

Musikskolen har mange engagerede klaverlærere, der hver især kan matche de mange facetter klaverspillet kræver.

Instrument i undervisningen

I din undervisning spiller du på musikskolens flygler eller klaverer, men det er en forudsætning, at du selv har et klaver eller et anvendeligt el-piano/klaver derhjemme.

Hvad er et klaver?

Her er hvad Musikpedia.dk skriver om klaveret: Klaverer er en type af tangentinstrumenter, hvilket vil sige, at lyden dannes ved, at man trykker en tangent ned. Når en tangent på et klaver trykkes ned aktiveres en filtbeklædt hammer, som anslår en bestemt streng. Strengen begynder at vibrere, og vibrationerne forplanter sig som svingninger i luften (lyd). Svingningerne forstærkes derefter af en stor sangbund inde i klaveret. På digitalklaverer foregår det hele digitalt, og disse indeholder derfor hverken strenge eller sangbund. Tonehøjden afhænger af, hvilken tangent man trykker ned, og lydstyrken afhænger af, hvor hårdt tangenten anslås.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Du kan få klaverundervisning fra 1. klasse og opefter.

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Klaver på Bamuk?