Sang – klassisk

På Bamuk kan du få klassisk sangundervisning. Så hvis du drømmer om at blive en bedre klassisk sanger, så kom igang med undervisningen på Bamuk. Klassisk sang er for dig der er glad for at synge, og har lyst til at udvikle din stemme og din sangteknik.

Klassisk sangundervisning

I klassisk sang får du undervisning i solosang. Vi laver nogle grundlæggende øvelser omkring holdning, vejrtrækning og afspænding af din hals og stemme. Og vi træner din stemmes fleksibilitet og egalitet. Herudover arbejder vi med musikalsk variation, frasering, udtryk, stemning og fortolkning

Hvad synger vi?

Stemmen som instrument indgår i stort set alt klassisk musik. I store korværker, hvor sangerne synger med et symfoniorkester. I mindre ensembler eller solo, hvor sangeren akkompagneres af fx klaver eller guitar. Du kan synge danske og udenlandske sange, viser, klassiske sange, operette, opera, kabaret, musical, pop og meget mere.

Undervisningen lægger også op til, at du selv kommer med forslag til, hvad du vil synge.

Der bliver i løbet af en sæson holdt koncerter, hvor du har mulighed for at optræde med en solo og i kor sammen med andre sangere.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Sang – klassisk på Bamuk?