Stemmetræning for voksne

Stemmetræning for voksne
Du kan gå til stemmetræning for voksne fra 26 år og opefter Bliv fortrolig med din stemme og lær at bruge din stemme rigtigt, så du udtrykke dig personligt, klart og overbevisende med din stemme. Undervisningen er for dig som har et arbejde hvor du skal bruge stemmen meget, og har brug for vejledning til at optimere stemmens funktion.

Stemmetræning for voksne

Vi kender det alle sammen. Man skal holde en tale, et foredrag eller en forelæsning. Man skal i en eller anden arbejdssituation bruge sin stemme foran mange mennesker. Mange synes det kan være svært at komme rigtig ud over kanten af scenen. Det kan være svært at få den rigtige volumen på stemmen. Eller det kan være du synes din stemmeføring er for monoton og du har svært ved at variere din stemmes udtryk.

Vi arbejder både med stemmetræning, klang, vejrtrækning. Og vi arbejder med støtte, kropsholdning, artikulation, gestik og mimik. Alle disse ting er med til at understøtte stemmen og dit personlige udtryk. Og det kan medvirke til at give dig et overskud og mindske eventuel nervøsitet eller stemmeproblemer i en professionel arbejdssituation, hvor du skal yde dit bedste.

Du kan fx kombinere undervisningen med rytmisk sangundervisning eller klassisk sangundervisning.

Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Undervisningen foregår på Musikskolen

Vil du gå til Stemmetræning for voksne på Bamuk?