Du kan få trommeundervisning på Bamuk. Du bliver hovedsageligt undervist på et trommesæt, men får også mulighed for at spille på eksempelvis congas-trommer, bongotrommer, timbales, afrikanske trommer og allehånde rytmeinstrumenter.

Undervisning i trommer

Vi arbejder med krop og sjæl, med fin- og grov motorik og med at forstå og føle, ved at slå ørerne ud og mærke rytmen i kroppen. Du kan komme til at spille alle genrer som rock, funk, latin, jazz, pop, reggae, R&B, heavy, metal, dance, hip hop, med mere. Din lærer spiller enten klaver/keyboard eller gør brug af en trommemaskine, loops og cd’er til supplement til undervisningen.

Sværhedsgraden af din undervisning tilrettelægges efter dine forudsætninger og egne musikalske ønsker.

Der er stor mulighed for at spille med i nogen af Bamuks mange orkestre.

Undervisning og instrument

Når du starter til trommer, er det ikke strengt nødvendigt, at du med det samme investerer i et trommesæt. Du kan med tiden tage stilling til, hvor meget du ønsker at spille og investere efter behov. Det eneste du som minimum skal anskaffe dig er et par trommestikker, som du kan købe af din lærer.

Lidt om trommer

Trommen er det ældste instrument i verden. Trommen er samtidig det af de gamle instrumenter, der har gennemgået den største udvikling, specielt fra omkring 1930 til i dag. For eksempel har de elektriske trommesæt udviklet sig kolossalt, og de er blevet et godt alternativ til de akustiske trommer.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Trommer på Bamuk?