Tværfløjte

Som nybegynder har de fleste forholdsvis let ved at frembringe de første toner i tværfløjten og kommer hurtigt i gang med at spille enkle melodier. Det første år skal du først og fremmest arbejde med tonedannelse og enkle melodier. Du bliver også undervist i nodelære, vejrtrækning, intonation og fingerøvelser og det er netop den spændende udfordring ved at beherske tværfløjten.

Undervisning i tværfløjte

Det første år hvor du får undervisning i tværfløjte skal du først og fremmest arbejde med tonedannelse og enkle melodier. Du bliver også undervist i nodelære, vejrtrækning, intonation og fingerøvelser og det er netop den spændende udfordring ved at beherske tværfløjten.

Du skal være lidt stor før du begynder at spille tværfløjte. Men hvis du allerede som lille ved du gerne vil stille tværfløjte, kan du begynde på et andet instrument. Blokfløjte er et godt valg.

Når du går til tværfløjteundervisning på Bamuk kan du spille alene (sammen med din lærer). Når du bliver lidt bedre er der god mulighed for at deltage i et af Bamuks mange orkestre.

Lidt om tværfløjten

Tværfløjten er musikinstrument i træblæserfamilien, fordi den oprindeligt blev fremstillet i træ, men fremstilles i dag typisk i sølv eller sølvlegering. Tværfløjten har en smuk blød tone og bevæger sig i alle stilarter med største elegance.

Leje eller eje?

Det første år kan du leje et af vore instrumenter, men derefter skal du investere i dit eget instrument. Et godt begynderinstrument kan fås i prisklassen 5-6.000 Kr. Vi anbefaler at du køber dit instrument i samråd med din lærer.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Begynderhold: 212 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Du kan få undervisning i tværfløjte fra 3. klasse og opefter.

Begynderhold
Tid og sted:
Skovlunde Skole, Rosenlund: tirsdag kl. 13.35-14.25
Måløvhøj Skole, Måløv: onsdag kl. 13.35-14.25

Soloundervisning
Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Tværfløjte på Bamuk?