Valdhorn

Du kan få valdhornundervisning på Bamuk. Du kan starte fra anden klasse. Du lærer at håndtere instrumentet og du lærer noder. Når du er blevet lidt øvet er der god mulighed for at spille med i nogen af Bamuks orkestre.

Undervisning i valdhorn

Når man har lært at håndtere valdhornet kan man starte i vores forskellige blæserorkestre: Spirerboblerne og Aspirantorkester og kan senere rykke op til de store elever i Ballerup musikSkole Orkester – BmSO. Du kan læse om alle Bamuks orkestre her.

Om valdhornet

Valdhornet er i familie med de øvrige messingblæseinstrumenter og er blandt de mere sjældne blæseinstrumenter vi har. Valdhornets klang er rund, blød og fyldig, men kan dog også gøres kraftig og gennemtrængende.

Eje eller leje?

Omkredsen på valdhornet er forholdsvis stor, så for at kunne tilbyde vores yngre elever undervisning i valdhorn, har vi et udvalg af børnehorn som kan lånes i undervisningen.

Da prisen på et valdhorn ligger i den dyrere ende, anbefaler vi at du lejer et valdhorn på Musikskolen til du føler dig sikker på, at du vil forsætte med at spille på blæseinstrumentet. Du kan læse om leje af instrumenter her.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Begynderhold: 212 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Du kan få undervisning i valdhorn fra 3. klasse og opefter.

Begynderhold
Tid og sted:
Skovlunde Skole, Rosenlund: tirsdag kl. 13.35-14.25

Soloundervisning
Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Vil du gå til Valdhorn på Bamuk?